VIS en WIJN |
|
A table; Heilbot van Arjan met Cherubino Riesling uit West Australië | |
Gefrituurde garnalen met truffel aioli | |
|
|
Gerookte zalm carpaccio |
|
|
|
Montagny en Hollandse garnalen |
Heilbot met zalm en Chablis 1er cru |
|
|
Piper Heidsieck champagne met een uit de hand gelopen amuse van oesters, kokkels, rivierkreeftje en een saus van lof. |
|
|
|
Tong met zalm en witte Bourgogne |
Bourgogne Hautes Côtes de Nuits Ambroise |
|
|
Pangasius Hypophthalmus |
Coquilles St. Jaques, Jakobsschelpen |
|
|
Grote garnalen van de barbeque |
Eventjes licht gebakken tonijnbiefstuk, gekoeld in ijswater om doorgaren te voorkomen en witte Bourgogne van Ambroise. |
|
|
Filé de Sandre en Auxey Duresses |
Portugese wine and food |
|
|
Bourgogne blanc Tollot Beaut 2009 met coquille in dragonsaus en ovengedroogde Iberico ham. |
Griet met wilde spinazie met Corton Charlemagne 2005; |
Taartje van schol en spinazie, zalmeitjes, schuim van rivierkreeftjes met Meursault van Domaine Michelot. 2011 | Rosengartl Alte Reben 2011 met gefrituurde tongflilet en gefrituurde peterselie, risotto en brocoli mousse |
Bourgogne blanc, Tollot Beaut 2008 met coquille in dragonsaus en ovengedroogde Iberico ham. Tollot-Beaut | Pouilly-Fuissé van JA Ferret 2009 met kabeljauwfilet en linzen. |
Eventjes licht gebakken tonijnbiefstuk, gekoeld in ijswater om doorgaren te voorkomen. |
Foto's Roeland Koning
For info or order in 300 dpi: info@studiokoning.nl Foto's: Roeland Koning: (+31) 06-54623377
© Roeland Koning; please read our copyright statement