FOTO'S ETEN / GERECHTEN, "even roeren in het paaannetje, sausie erbij en voila!"

 
Groente uit de oven
Eendenborst met cantharellen. Bistro 9, De Kwakel.
Grand dessert, restaurant Jozeph, Aalsmeer
Lamsbout
Ratatouille
Reebiefstuk en rib met bieten macarons, selderie frietjes, vijg, spruitjes puree en pastinakenzalf met een saus van pruimedanten.
Gratineren kan je leren. Ovenschotel met prei, lof, ham, kaas en kleine tomaatjes.
Restaurant Jamie van Heije, Kerkstraat 56, Ouderkerk aan de Amstel.

Ceviche: koolvis, frisse radijssoorten, watermeloen, yuzu en basilicum.  Foto 22-09-2015

Thaise saté van kippendij
Garnalen met sperziebonen op z'n Thais
Drie Thaise gerechtjes
Asperges zo uit de pan op tafel met veel saus op basis van aspergebouillon en citroen, eitje, gerookte kio en ham.
Amuse van foie gras de canard met mirtillejam en een kwarteleitje
Asperges met scharrel varken
Parelhoen in ontbijtspek
Parelhoenfilet in de pan
Raapsteeltjes voor in het stamppotje.
Als je ergens verrukkelijk kunt eten dan is het wel bij restaurant Mario in Neck. Wij hadden: een amuse met een bakje van gedroogde parmezaanse kaas met een schelpenpasta. Rode bietjes, kwarteleitje en balsamico olie.
Gemarineerde zwaardvis met vongole. Restaurant Mario, Neck
Tartaartje van ossenhaas, eitje met truffel, gegrilde asperges en doperwten crème. Restaurant Mario, Neck
Risotto met doperwtjes en parmezaanse kaas, Restaurant Mario, Neck
Pasta met klassieke tomatensaus. Restaurant Mario, Neck
Ravioli met vlees en peccorino. Restaurant Mario, Neck
Ossenhaas bij Restaurant Mario, Neck
Dessert met aardbeienijs en witte chocolade, Restaurant Mario, Neck

Mario Uva is op 3 december 2013 overleden.

Crème brûlée
Steak tartaar van biologische ossenhaas met eendenlever, kreeft Pata negra ham en artisjok
Tarbotfilet met schelpjes, garnalen, brandade en "vichy" wortel, saus van kreeft met Garam masala
Gemarineerde rode vruchten met crème patisserie, panna cotta, amandel en basilicumroomijs
Sushi
Confit de canard
Tartaartje van zalm en gerookte zalm: Recept Duo van zalm
Gerookte zalm, gevuld met paling. Groene asperges en mierikswortelmousse
Eendenborst met paddestoelen en portsaus

Kalfsribstuk

Kalkoenborst in deeg

Mosselsoep

Salade

Voor veel meer food foto's van Roeland Koning: Foto' s Overigen 2

 

For info or order in 300 dpi: info@studiokoning.nl  Foto's: Roeland Koning: (+31) 06-54623377

 

Contactinformatie
Sitemap
Fotoindex Studio Koning
Home

 

Foto index 1 Foto index 2 Foto Relax Pictures Fish Antiques and Arts
Pictures Wine Europe 1 Pictures Wine Europe 2 Pictures Wine Burgundy Pictures Wine Germany Pictures Wine Bordeaux
Picture wine Portugal Picture Portugal Douro Pictures Portugal Pictures wine Spain Foto Elzas
Foto Italië 1 Pictures wine Italy 2 Foto Italië 3 Foto Italië 4 Foto Toscane
Pictures Wine Loire Drinks Foto Frankrijk Pictures Sky Foto bloemen
Horeca Interieur 1 Horeca Interieur 2 Horeca Interieur 3 Horeca Interieur 4 Pictures Holland
Foto Molens Foto Ziekenhuis Foto ziekenhuis 2 Foto Gezondheidszorg Veelluiken
Amsterdam 1 Eilanden AMSTERDAM NU Amsterdam 3 IJburg Amsterdam 4 Kinkerbuurt Amsterdam 5 Kinkerbuurt
Amsterdam  Stadsvernieuwing Amsterdam 7 Sneeuw Amsterdam 8 Oost Amsterdam 9 Winkels Amsterdam 10 Hoeken
Amsterdam 11 Sloten Amsterdam 12 Auto's Amsterdam 13 Diversen Amsterdam 14 Mensen Amsterdam 15 Mensen
Amsterdam 16 Boven Amsterdam 17 Torens Amsterdam 18 Diversen Amsterdam 19 OW Amsterdam 20 In actie
Amsterdam 21 graffiti Amsterdam Peperbussen Amsterdam Albert Cuyp Foto Amsterdam Oost Amsterdam De Pijp
Mooi Amsterdam Foto Onderwijs 1 Foto Onderwijs 2 Foto Onderwijs 3 Foto's Overigen 1
Foto' s Overigen 2 Foto Biesbosch Foto Duinen Sitemap Terug naar Studio Koning

Foto's © Roeland Koning