FOTO'S ETEN / GERECHTEN, "even roeren in het paaannetje, sausie erbij en voila!" |
|
![]() |
|
Groente uit de oven | |
![]() |
|
Eendenborst met cantharellen. Bistro 9, De Kwakel. | |
![]() |
|
Grand dessert, restaurant Jozeph, Aalsmeer | |
![]() |
|
Lamsbout | |
![]() |
|
Ratatouille | |
![]() |
|
Reebiefstuk en rib met bieten macarons, selderie frietjes, vijg, spruitjes puree en pastinakenzalf met een saus van pruimedanten. | |
![]() |
|
Gratineren kan je leren. Ovenschotel met prei, lof, ham, kaas en kleine tomaatjes. | |
![]() |
|
Restaurant Jamie van Heije,
Kerkstraat 56, Ouderkerk aan de Amstel. Ceviche: koolvis, frisse radijssoorten, watermeloen, yuzu en basilicum. Foto 22-09-2015 |
|
![]() |
|
Thaise saté van kippendij | |
![]() |
|
Garnalen met sperziebonen op z'n Thais | |
![]() |
|
Drie Thaise gerechtjes | |
![]() |
|
Asperges zo uit de pan op tafel met veel saus op basis van aspergebouillon en citroen, eitje, gerookte kio en ham. | |
![]() |
|
Amuse van foie gras de canard met mirtillejam en een kwarteleitje | |
![]() |
|
Asperges met scharrel varken | |
![]() |
|
Parelhoen in ontbijtspek | |
![]() |
|
Parelhoenfilet in de pan | |
![]() |
|
Raapsteeltjes voor in het stamppotje. | |
![]() |
|
Als je ergens verrukkelijk kunt eten dan is het wel bij restaurant Mario in Neck. Wij hadden: een amuse met een bakje van gedroogde parmezaanse kaas met een schelpenpasta. Rode bietjes, kwarteleitje en balsamico olie. | |
![]() |
|
Gemarineerde zwaardvis met vongole. Restaurant Mario, Neck | |
![]() |
|
Tartaartje van ossenhaas, eitje met truffel, gegrilde asperges en doperwten crème. Restaurant Mario, Neck | |
![]() |
|
Risotto met doperwtjes en parmezaanse kaas, Restaurant Mario, Neck | |
![]() |
|
Pasta met klassieke tomatensaus. Restaurant Mario, Neck | |
![]() |
|
Ravioli met vlees en peccorino. Restaurant Mario, Neck | |
![]() |
|
Ossenhaas bij Restaurant Mario, Neck | |
![]() |
|
Dessert met aardbeienijs en witte chocolade,
Restaurant Mario, Neck Mario Uva is op 3 december 2013 overleden. |
|
![]() |
|
Crème brûlée | |
![]() |
|
Steak tartaar van biologische ossenhaas met eendenlever, kreeft Pata negra ham en artisjok | |
![]() |
|
Tarbotfilet met schelpjes, garnalen, brandade en "vichy" wortel, saus van kreeft met Garam masala | |
![]() |
|
Gemarineerde rode vruchten met crème patisserie, panna cotta, amandel en basilicumroomijs | |
![]() |
|
Sushi | |
![]() |
|
Confit de canard | |
![]() |
|
Tartaartje van zalm en gerookte zalm: Recept Duo van zalm | |
![]() |
|
Gerookte zalm, gevuld met paling. Groene asperges en mierikswortelmousse | |
![]() |
|
Eendenborst met paddestoelen en portsaus | |
|
|
Kalfsribstuk |
Kalkoenborst in deeg |
|
|
Mosselsoep |
Salade |
Voor veel meer food foto's van Roeland Koning
: Foto' s Overigen 2
For info or order in 300 dpi: info@studiokoning.nl Foto's: Roeland Koning: (+31) 06-54623377