VINOLOGENDINER 2010, 2011, 2012, 2013 en 2015 |
|
VINODINO 2015 | |
![]() |
|
Amuse van omeletjes met sourcream, venkel gemarineerd in Cointreau en Pastis met on top kreeftgarnaal, vergezeld door Piper Heidsieck Champagne. Stein. | |
![]() |
|
Aan tafel et les autres dans la cuisine! | |
![]() |
|
Terrine van fazant, patrijs en wilde eend met aardbeien en Condrieu 2013 van Guigal. Ruud en At. | |
![]() |
|
In de keuken Heilbot van Arjan met Cherubino Riesling uit West Australië | |
![]() |
|
A table; Heilbot van Arjan met Cherubino Riesling uit West Australië | |
![]() |
|
Lamslende en lamsrack met Château Giscours 1996. Rob en Vera. | |
![]() |
|
Margaux et depot. | |
![]() |
![]() |
Zes soorten Kaas met Calem Vintage 1985. Michel en Erna. | Dessert Marcel en Birgitta, met Graacher Domprobst Riesling Beerenauslese, Hermann Kerpen 2011. Marcel en Birgitta. |
VINODINO 2013 |
|
![]() |
![]() |
Piper Heidsieck champagne met een uit de hand gelopen amuse van oesters, kokkels, rivierkreeftje en een saus van lof. | Taartje van schol en spinazie, zalmeitjes, schuim van rivierkreeftjes met Meursault van Domaine Michelot. 2011 |
![]() |
|
Fazant met citroenrisotto voorzien van lof en walnoten en flessen Montrose 2004 | |
![]() |
![]() |
Reerug | Reerug in portsaus met gedroogde schorseneren chips, puree van selderij knol en aardpeer creme, mousse van rode biet met rozemarijn en dat alles begeleid door drie verschillende Château-neuf-du Pape wijnen. Vieux Lazaret 2009 op Magnum, Clos du Caillou 2010 en Les Quartz 2006 |
![]() |
![]() |
Creme brulée ijs met taartje van mango en aardbeien en stukje spekulaas. Vouvray Constance 2002 van Huet, Château Climens 2003 | De vineuze neerslag van deze avond. |
VINODINO 2012 |
|
![]() |
![]() |
Amuse: Prosecco met bonbons van Hollandse garnalen | Rosengartl Alte Reben 2011 met gefrituurde tongflilet en gefrituurde peterselie, risotto en brocoli mousse |
![]() |
![]() |
Bourgogne blanc, Tollot Beaut 2008 met coquille in dragonsaus en ovengedroogde Iberico ham. Tollot-Beaut | Peppie en Kokkie doen de mise en place voor de kwartelboullion met kwartelvlees |
![]() |
![]() |
Soepie en koppie | Château Saint Pierre Sevaistre 1979 op dubbelmagnum met de kwartel soep. |
![]() |
|
Op de huid gebakken kabeljauwfilets | |
![]() |
![]() |
Pouilly-Fuissé van JA Ferret 2009 met kabeljauwfilet en linzen. | Saint-Pierre 1979 met paddestoelen gerechtje |
![]() |
|
Hertenbiefstuk | |
![]() |
![]() |
Château du Tertre 2009 met hertenbiefstuk, paddenstoeltjes uit Luxemburg en bitterballetjes van wildzwijn. Du Terte | Léoville Barton 1998, Léoville Barton |
![]() |
|
Reebiefstuk | |
![]() |
|
De Léoville barton 1998 met reebiefstuk in Cognac saus. | |
![]() |
![]() |
Vista Alegre 2000 vintageport met kaas. | Côteaux du Layon, Domaine Duloquet 1995 met citroentaart. |
VINODINO 2011 |
|
![]() |
![]() |
In de keuken, soep van witlof met een oester 2011 | J.J. Prüm's 1982 Wehlener Sonnenuhr erbij; 2011 |
![]() |
![]() |
Griet met wilde spinazie met Corton Charlemagne 2005; 2011 | |
![]() |
![]() |
Parelhoen met kastanjepuré en Cote Rotie van Guigal op magnum 2005; 2011 | |
![]() |
![]() |
Duivenborst met wijnsaus en Bourgognes; "De duif is dood". | |
![]() |
![]() |
Tournedos Rossini | |
![]() |
![]() |
Tournedos Rossini | |
![]() |
![]() |
Tournedos Rossini met Pichon Baron 1988 en Haut-Brion 1989 | Kaasplateau met port |
![]() |
![]() |
Sabayon met rood- en zwart fruit, Rieussec 2003, magnum 2011 | |
![]() |
|
Sabayon met rood- en zwart fruit, Rieussec 2003 | |
VINODINO 2010 |
|
![]() |
![]() |
Aan tafel 2010 | In de keuken 2010 |
![]() |
![]() |
De Champagne uit 1990 | Gefrituurde garnalen met truffel aioli; 2010 |
![]() |
|
Gefrituurde garnalen met truffel aioli | |
![]() |
![]() |
Eventjes licht gebakken tonijnbiefstuk, gekoeld in ijswater om doorgaren te voorkomen. | |
![]() |
![]() |
De groene asperges | in de keuken |
![]() |
![]() |
op een bedje van wasabi | met shiitakes |
![]() |
|
en de jumbo garnalen | |
![]() |
|
met de coquilles | |
![]() |
|
en de minitomaatjes op een bordje | |
![]() |
![]() |
De nieuwste trend in culinaire fotografie grijpt toch weer terug naar de zwarte lap over de camera en natuurlijk de flitser naar achteren richten. | |
![]() |
![]() |
Thailand is geen saailand | Hertenbiefstuk met hete bliksem |
![]() |
|
Hertenbiefstuk | |
![]() |
|
Warm geitenkaasje |
|
|
|
|